Αρχική / Αρχική Σελίδα / Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η τελική σύμβαση για την ”Αγιά Σοφιά”

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η τελική σύμβαση για την ”Αγιά Σοφιά”

Η ανησυχία για την καθυστέρηση στα έργα του εσωτερικού της ”Αγιάς Σοφιάς” φαίνεται να απομακρύνεται, αφού η Περιφέρεια ανέβασε στη diavgeia.gov.gr  την τελική σύμβαση.

H ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ παρέδωσε τα τελικά έγγραφα που απαιτούνταν για να ξεμπλοκάρει η διαδικασία, ενώ στελέχη τη εταιρίας παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πήγαν στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και ουσιαστικά έπιασαν και πάλι δουλειά.

Λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό της διαδικασίας, με την Περιφέρεια να ανεβάζει στη Διαύγεια την τελική σύμβαση (Δες ΕΔΩ).

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

Ανάρτηση Δημάτου για το Europa Conference League (UECL), αλλά και για την υποχώρηση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Τα λέει… όλα σε ένα κείμενο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας ανάλυση για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com