Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα απευθυνθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, για να καταγγείλει ψεύτικο προφίλ του Μανόλο Χιμένεθ στο Instagram

Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα απευθυνθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ, για να καταγγείλει ψεύτικο προφίλ του Μανόλο Χιμένεθ στο Instagram

 Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα απευθυνθεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για να καταγγείλει ψεύτικο προφίλ του Μανόλο Χιμένεθ στο Instagram.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media και κάποιος σκέφτηκε να τον… αντικαταστήσει. Ως εδώ, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αφού υπάρχουν χιλιάδες fake profile που μιμούνται δημόσια πρόσωπα. Όμως, ο «μιμητής» του προπονητή της ΑΕΚ φαίνεται πως πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του.

Επικοινώνησε με παίκτες στέλνοντας ιδιωτικά μηνύματα στα οποία τους καλούσε να συζητήσουν θέματα της ομάδας! Συνεπώς δεν επρόκειτο πλέον για κάτι σύνηθες, αλλά για επικίνδυνη περίπτωση και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα ώστε να διαγραφεί το συγκεκριμένο προφίλ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Προπονήθηκε κανονικά ο Σάκχοφ!

Ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό χαφ, καθώς ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Γεβγέν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com