Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα, εκτός έδρας, τον Πανιώνιο σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Greek Basket League.
Η «Βασίλισσα» έχει ανεβασμένη την ψυχολογία στις τάξεις της, καθώς προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπανταλόνα για το BCL., παίρνοντας το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης. Σε εγχώριο επίπεδο, ο «Δικέφαλος» προέρχεται από δύο σερί ήττες, με Άρη στο Αλεξάνδρειο και Περιστέρι στα Λιόσια, και καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι στους «κυανέρυθρους», προκειμένου να παραμείνει στην 3η θέση. Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Πανιώνιος, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αναζητά μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Αυτή τη στιγμή, οι «Πάνθηρες» έχουν ρεκόρ 6-16, ενώ ακριβώς από πάνω βρίσκονται το Μαρούσι με 6-17, καθώς και η Καρδίτσα, ο Κολοσσός και ο Προμηθέας με 7-16. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας του.
Το παιχνίδι στη Γλυφάδα που έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:00 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση και τη συχνότητα της ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.

