Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στη λίστα του Μπιέλσα ο Πόνσε!

Στη λίστα του Μπιέλσα ο Πόνσε!

Ένα ρόστερ σαν της ΑΕΚ είναι λογικό, όχι μόνο να έχει ανάγκη να ενισχυθεί, αλλά να υπάρχουν πιθανότητες να αποδυναμωθεί καθώς απαρτίζεται από μονάδες υψηλής ποιότητας.

Έτσι λοιπόν δημοσιεύματα από την Αγγλία, πού ισχυρίζονται ότι οι πηγές τους είναι πολύ καλά πληροφορημένες από κύκλους της Leeds United, αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα, έχοντας δουλέψει και κατά το παρελθόν με τον Εζεκιέλ Πόνσε, είναι πολύ πιθανό ακόμη και από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, να προσπαθήσει να τον εντάξει στη δύναμη της ομάδας του.

Είναι γνωστό ότι κατά το μήνα Οκτώβρη η αγγλική ομάδα τσέκαρε τον επιθετικό της ΑΕΚ, που προέρχεται από μονοετή δανεισμό απ’τη Ρόμα, όπου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα για την περίπτωση του.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι το τέλος του έτους και οψιόν αγοράς του στα χέρια της, πράγμα που καθιστά την υπόθεση πολύπλοκη, όμως έχοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για μια βρετανική ομάδα του μεγέθους της Leeds (φαβορί για άνοδο από την Championship) αυτές οι τυπικές δυσκολίες μπορούν εύκολα να παρακαμφθούν…. πάντα καταβάλλοντας τα απαιτούμενα ποσά που θα αφήσουν ευχαριστημένες όλες τις πλευρές.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Δεν πάει για τουρισμό… Θέλει βαθμούς γοήτρου

Η Ένωση αντιμετωπίζει απόψε την Μπενφίκα (22:00, COSMOTE Sport 2 HD) για το τελευταίο παιχνίδι των …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com