Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στη λίστα του Μπιέλσα ο Πόνσε!

Στη λίστα του Μπιέλσα ο Πόνσε!

Ένα ρόστερ σαν της ΑΕΚ είναι λογικό, όχι μόνο να έχει ανάγκη να ενισχυθεί, αλλά να υπάρχουν πιθανότητες να αποδυναμωθεί καθώς απαρτίζεται από μονάδες υψηλής ποιότητας.

Έτσι λοιπόν δημοσιεύματα από την Αγγλία, πού ισχυρίζονται ότι οι πηγές τους είναι πολύ καλά πληροφορημένες από κύκλους της Leeds United, αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μαρσέλο Μπιέλσα, έχοντας δουλέψει και κατά το παρελθόν με τον Εζεκιέλ Πόνσε, είναι πολύ πιθανό ακόμη και από την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, να προσπαθήσει να τον εντάξει στη δύναμη της ομάδας του.

Είναι γνωστό ότι κατά το μήνα Οκτώβρη η αγγλική ομάδα τσέκαρε τον επιθετικό της ΑΕΚ, που προέρχεται από μονοετή δανεισμό απ’τη Ρόμα, όπου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα για την περίπτωση του.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι το τέλος του έτους και οψιόν αγοράς του στα χέρια της, πράγμα που καθιστά την υπόθεση πολύπλοκη, όμως έχοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για μια βρετανική ομάδα του μεγέθους της Leeds (φαβορί για άνοδο από την Championship) αυτές οι τυπικές δυσκολίες μπορούν εύκολα να παρακαμφθούν…. πάντα καταβάλλοντας τα απαιτούμενα ποσά που θα αφήσουν ευχαριστημένες όλες τις πλευρές.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

ΑΕΚ: «Τρεις μέρες ακόμα» (Pic)

  Το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι και όπως είναι λογικό στην ΑΕΚ, μετρούν αντίστροφα για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com