Στη μέση το πρόβλημα τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής του ομάδας.

Στη μέση φαίνεται πως είναι το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Λιβάι Γκαρσία κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στο Τρίνινταντ & Τομπάγκο και τη Γρενάδα.

Ο 26χρονος φορ σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ έκανε γνωστό το σημείο του τραυματισμού του, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -