Ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο ανοίγει ο Γιώργος Θεοχάρης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΟ Νέας Αρτάκης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, που επί σειρά ετών ανήκε στην ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ’ Εθνική, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας της Εύβοιας για τη σεζόν 2025-26.
Ο Θεοχάρης αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Ένωσης τη σεζόν 2019-20, μετρώντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League K19. Το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την ΑΕΚ και στη συνέχεια εντάχθηκε στην ΑΕΚ Β’, όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2, καταγράφοντας 29 εμφανίσεις.
Συνολικά, είχε 55 συμμετοχές με τα “κιτρινόμαυρα”, ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ σε επίπεδο Super League 1.
Η ανακοίνωση της Νέας Αρτάκης αναφέρει:
«Ο ΑΟ Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Θεοχάρη, τερματοφύλακα προερχόμενο από την ΑΕΚ. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα.»
Ο Θεοχάρης φιλοδοξεί να συμβάλει ουσιαστικά στους στόχους της Νέας Αρτάκης, με στόχο μια δυναμική πορεία στη Γ’ Εθνική.

