Στη συνεδρίαση της ΕΕΠ στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί. Εκεί βρίσκονται οι Γιάννης Αλαφούζος και Μάριος Ηλιόπουλος από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, καθώς επίσης οι Κυριάκος Κυριάκος (ΠΑΟΚ), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός), Μάκης Γκαγκάτσης, Κάτια Κοξένογλου (Σούπερ Λιγκ), Νίκος Τζώρτζογλου, Στέργιος Αντωνίου και Πέτρος Μαρτσούκος.

Το «παρών» δίνουν και ο αρχιδιαιτητής Στεφάν Λανουά με τον VAR Manager, Πάολο Βαλέρι.

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -