Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Στη Σπέτσια ο Βέρντε – Στα 3,5 εκατ. η οψιόν αγοράς»

«Στη Σπέτσια ο Βέρντε – Στα 3,5 εκατ. η οψιόν αγοράς»

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Ιταλού εξτρέμ στη Σπέτσια, ενώ μπαίνει και μεγάλη οψιόν αγοράς για την απόκτηση του παίκτη!

Ο Ντανιέλε Βέρντε δεν κατάφερε να κάνει πράξη τις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατά την απόκτησή του το περσινό καλοκαίρι. Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στην Ένωση, ενώ τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά του, αλλά και το συμβόλαιο που λαμβάνει κρίθηκαν υπέρ-αρκετά για τη μέτρια ως τώρα απόδοση του Ιταλού εξτρέμ.

Σύμφωνα με το «GazzettaDelloSport» ο Βέρντε κλείνει στη Σπέτσια με δανεισμό για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία έχει μπει οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για υποχρεωτική ή προαιρετική οψιόν.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

H συνέντευξη τύπου του ΑΕΚ – Μπράγκα (Vid)

Δείτε την συνέντευξη τύπου του Μάσιμο Καρέρα. Η ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μια βάρια ήττα στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com