Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Στην ΑΕΚ ο Γιάννης Σταθάτος (pic)

Στην ΑΕΚ ο Γιάννης Σταθάτος (pic)

Στο δυναμικό του τμήματος bowling της Ένωσης εντάσσεται από σήμερα ο έμπειρος Πανελληνιονίκης.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πανελληνιονίκης και Πρωταθλητής Ευρώπης, Γιάννης Σταθάτος, με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ να ανακοινώνει την συνεργασία της με τον 37χρονο διεθνή άσο.

Η ανακοίνωση της «Μάνας ΑΕΚ»:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σταθάτο. Ο 37χρονος (02/12/1984) διεθνής άσσος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Bowling του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Σταθάτος είναι Πανελληνιονίκης, καθώς και Πρωταθλητής Ευρώπης, και εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών Bowling. Είναι διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη Μεσογειακή ομάδα».

«Γιάννη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την 28η Οκτωβρίου

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τίμησε την ημέρα με ποστάρισμά της στον επίσημο λογαριασμό της.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com