Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Γκουστάβο Καμπράλ

Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Γκουστάβο Καμπράλ

Ο Γκουστάβο Καμπράλ που έμεινε ελεύθερος από την Θέλτα, είναι μια περίπτωση που εξετάζει η «Ένωση», ο 34χρονος είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου».

Τα τελευταία 7 χρόνια ο Γκουστάβο Καμπράλ αγωνιζόταν στη Θέλτα, και μια χρόνια νωρίτερα φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε πριν τη θητεία του στις δύο ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν αγωνίστηκε σε Ρασίνγκ Κλούμπ και Ρίβερ Πλέιτ.

Για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό έχει δείξει ενδιαφέρον η Πατσούκα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να γνωρίζει καλά τον παίκτη από τη κοινή θητεία του πέρσι στη Θέλτα η «Ένωση»,  μπορεί να αποκτήσει το πάνω χέρι λόγο της γνωριμίας με τον 47χρονο νέο προπονητή της ΑΕΚ.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο

Φουλ αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες της ΑΕΚ.  Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ακαδημιών …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com