Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και πριν από λίγο εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον της Επιτροπής που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας… ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

- Advertisement -

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές…»

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -