Στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Αστέρα ο Καλοσκάμης!

Ο Μάρκο Νίκολιτς συμπεριέλαβε το νεαρό μέσο στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση στην "Αγιά Σοφιά-OPAP Arena".

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Aktor στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena” βρίσκεται ο Δημήτρης Καλοσκάμης.

Ο 20χρονος μέσος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που «δείχνει» ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Απο ‘κει και πέρα μένει να φανεί αν ο Μάρκο Νίκολιτς θα αποφασίσει να δώσει στο νεαρό παίκτη χρόνο συμμετοχής στο ματς κόντρα στους Αρκάδες.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -