Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Αθήνα για την ΑΕΚ και οι Ουγκάλντε-Ρέινα

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ και οι Ουγκάλντε-Ρέινα

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ οι δύο Ισπανοί “άσσοι”.

Οι δύο Ισπανοί άσσοι που ταξίδεψαν με την ίδια πτήση, πάτησαν το πόδι τους στο “Ελ. Βενιζέλος” εχθές το βράδυ. Φόρεσαν το κασκόλ της ΑΕΚ και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου.

Τα λόγια της ερασιτεχνικής για τους νεοαποκτηθέντες:

«Christian Ugalde και Luis Felipe Reina έφτασαν στην Αθήνα για την ΑΕΚ!
Οι δύο Ισπανοί άσσοι που ταξίδευαν στην ίδια πτήση με το που… πάτησαν το πόδι τους στο “Ελ. Βενιζέλος” φόρεσαν το κασκόλ της ΑΕΚ και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου».

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Ο Σιμόες και τα… νέα του παπούτσια (pic)

Δείτε τα νέα παπούτσια του Πορτογάλου μέσου του «Δικεφάλου». Το «ποστάρισμα» στο instagram:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com