Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Αθήνα για την ΑΕΚ και οι Ουγκάλντε-Ρέινα

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ και οι Ουγκάλντε-Ρέινα

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ οι δύο Ισπανοί “άσσοι”.

Οι δύο Ισπανοί άσσοι που ταξίδεψαν με την ίδια πτήση, πάτησαν το πόδι τους στο “Ελ. Βενιζέλος” εχθές το βράδυ. Φόρεσαν το κασκόλ της ΑΕΚ και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου.

Τα λόγια της ερασιτεχνικής για τους νεοαποκτηθέντες:

«Christian Ugalde και Luis Felipe Reina έφτασαν στην Αθήνα για την ΑΕΚ!
Οι δύο Ισπανοί άσσοι που ταξίδευαν στην ίδια πτήση με το που… πάτησαν το πόδι τους στο “Ελ. Βενιζέλος” φόρεσαν το κασκόλ της ΑΕΚ και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν με την ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου».

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Πιέζει τον Βράνιες η ΑΕΚ, κοιτάζει άλλες περιπτώσεις!

 Η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τον Όγκνιεν Βράνιες. Η Ένωση έχει ρίξει όλο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com