Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μπάουερ (ΦΩΤΟ)

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μπάουερ (ΦΩΤΟ)

 Έφτασε στην Ελλάδα για την ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ ο Αυστριακός τερματοφύλακας.

Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στη χώρα μας ο Τόμας Μπάουερ, ο Αυστριακός τερματοφύλακας με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ. Βενιζέλος, φόρεσε αμέσως το κασκόλ της ΑΕΚ με το οποίο τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ, αλλά και φίλοι του Συλλόγου!

Ο Τόμας Μπάουερ από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ελλάδος. Ο Νέος τερματοφύλακας της Ένωσης θα δώσει περισσότερη ποιότητα κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Την ερχόμενη Δευτέρα (13/07) και την Τρίτη (14/07) θα περάσει από τις καθιερωμένες εργομετρικές και την Πέμπτη (16/07) θα παραβρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ!

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: 300 πρόσωπα της ακήρατης ΑΕΚ που καταυγάζει την ιστορική συνείδησή μας!

Ο καθένας τους και μια ψηφίδα αφοσίωσης σε Αξίες και Σύμβολα που πυργώνουν την ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com