Αρχική / AEKPASSION / Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χατζισαφί!

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χατζισαφί!

Ο Ιρανός αριστερός μπακ βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Εχσάν Χατζισαφί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ από το Ιράν αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

  Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ Ο Έλληνας διεθνής χαφ της ΑΕΚ συνεχίζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com