Στην Αθήνα ο Λάνγκφορντ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Κιθ Λάνγκφορντ για να ενισχύσει τη «Βασίλισσα».

«Πάτησε» Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ για λογαριασμό της «Βασίλισσας».

Ο Αμερικανός έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος», έχοντας λύσει τα προσωπικά ζητήματα που του προέκυψαν.

Ο αθλητής συμφώνησε εδώ και αρκετό καιρό με την ΑΕΚ, αλλά και τον Μάκη Αγγελόπουλο και ήρθε ξανά στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ομάδα του «Δικεφάλου».

- Advertisement -

Ο Λάνγκφορντ θα πέρασει πρώτα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και κατόπιν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την «Βασίλισσα».

Φυσικά, θα τεθεί στη διάθεση του Στέφανου Δέδα, για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται, με Ολυμπιακό (18/02) για την ημιτελική φάση του Final Four Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -