Στην εκδήλωση της “Οriginal” για την μικρή Φαίδρα το γυναικείο Βόλεϊ της ΑΕΚ!(ΦΩΤΟ)

Τα κορίτσια της ΑΕΚ στήριξαν την προσπάθεια της Οriginal για την μικρή Φαίδρα.

Χθες το απόγευμα οι αθλήτριες της Ένωσης Μαριάννα Μπελιά,Φωτεινή Μπίσκου και Μελίνα Ζίγκα μαζί με τον έφορο του τμήματος Νίκο Παναγιωτίδη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Original με σκοπό την στήριξη της Φαίδρας.Μία κίνηση,εκτός των αθλητικών “γραμμών”, που θέλει να δώσει κίνητρο να προσφέρουμε όλοι μας!

Σε μία όμορφη κίνηση η Original έδωσε συλλεκτικά μπλουζάκια στις 3 αθλήτριες.Να σημειωθεί πως τα έσοδα της χθεσινής βραδιάς θα διατεθούν στον αγώνα της μικρής Φαίδρας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

- Advertisement -

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -