Την ευκαιρία να δούνε την ΑΕΚ στο handball από την τηλεόραση της ΕΡΤ θα έχουν οι φίλοι της Ένωσης για το ματς με τον Διομήδη.
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Handball premier ΑΕΚ αντιμετωπίζει για την 5η στροφή του πρωταθλήματος τον Διομήδη Άργους. Αυτή θα είναι η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης. Αυτή τη φορά όμως οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε και τηλεοπτικά την αναμέτρηση από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Η Ομοσπονδία έκανε γνωστή την μετάδοση με την εξής ανακοίνωση:
“Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι από την 5η αγωνιστική της Handball Premier που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα, θα ξεκινήσουν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ που αφορούν το πρωτάθλημα. Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί είναι το ΑΕΚ- Διομήδης Άργους, την Δευτέρα στις 20:30.
Από κει και πέρα η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Δημόσια Τηλεόραση αναφορικά με την ημέρα και ώρα των τηλεοπτικών αγώνων και σύντομα θα ανακοινωθεί και το τηλεοπτικό πρόγραμμα έως το φινάλε του πρώτου γύρου”.

