Αρχική / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / Στην Εθνική Εφήβων τέσσερις αθλητές του τμήματος χάντμπολ

Στην Εθνική Εφήβων τέσσερις αθλητές του τμήματος χάντμπολ

Σε καμπ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» η Εθνική Εφήβων θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας, εκεί όπου η ομάδα της ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές της, τους Δημήτρη Μπαμπατζανίδη, Μιχάλη Στάθη, Alexander Janca και Κωνσταντίνο Κοτσιώνη, οι οποίοι επιλέχθηκαν από το Νίκο Γεωργιάδη.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές από την Ακαδημία της ΑΕΚ (που ενισχύουν και την ανδρική ομάδα) θα βρεθούν 23-30 Απριλίου στην Εθνική ομάδα, με την ενσωμάτωσή τους στους έφηβους να γίνεται την Κυριακή στις 25 του μήνα.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Σημερινό βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»

Πλάνα από την πορεία των εργασιών στο Ναό. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com