Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις!

Κεραυνός εν αιθρία στη «Βασίλισσα», καθώς ο 32χρονος γκάρντ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο Μάνι Χάρις, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» έπειτα από τρία χρόνια, αιτήθηκε στους ιθύνοντες της «Βασίλισσας» να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον έμπειρο σούτινγκ γκάρντ στην εν λόγω απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί και όπως όλα δείχνουν η διοίκηση της ΚΑΕ δεν θα μπεί εμπόδιο στην απόφαση του παίκτη.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -