Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μορέιρα (pic)

Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μορέιρα (pic)

Το Basketball Champions League γνωστοποίησε τους πέντε κορυφαίους παίκτες για το μήνα Νοέμβριο, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ψηλός της «Βασίλισσας».

Ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πλαίσιο των μέχρι στιγμής ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, βρίσκεται στην κορυφαία «5άδα» του Basletball Champions League για το μήνα Νοέμβριο.

Ο 29χρονος Ανγκολέζος εκτός από την εν λόγω διάκριση βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων του BCL για «MVP του μήνα».

Η κορυφαία πεντάδα αναρτήθηκε στα social media της διοργάνωσης.

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Λιβάια

  Αρκετές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Κροάτη επιθετικού, μετά τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com