Στην κορυφαία πεντάδα του BCL ο Μορέιρα (pic)

Το Basketball Champions League γνωστοποίησε τους πέντε κορυφαίους παίκτες για το μήνα Νοέμβριο, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ψηλός της «Βασίλισσας».

Ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πλαίσιο των μέχρι στιγμής ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, βρίσκεται στην κορυφαία «5άδα» του Basletball Champions League για το μήνα Νοέμβριο.

Ο 29χρονος Ανγκολέζος εκτός από την εν λόγω διάκριση βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων του BCL για «MVP του μήνα».

Η κορυφαία πεντάδα αναρτήθηκε στα social media της διοργάνωσης.

- Advertisement -

Δείτε την ανάρτηση:

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -