Στην Κροατία παραμιλούν με τον Λιβάγια

Πολλά κροατικά βλέμματα έχουν τραβήξει οι καλές εμφανίσεις του Μάρκο Λιβάγια. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν.

Πολλά κροατικά Μέσα δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τον επιθετικό της Ένωσης, ενώ υποστηρίζουν πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Ντάλιτς τον έχει στα πλάνα του ενόψει του ερχόμενου παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Αρχικά το ”hrt.hr” τονίζει πως «ο Λιβάια δίνει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, την οποία και διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

- Advertisement -

Η ιστοσελίδα ”sportsarena.hr” από την άλλη, αναφέρει πως ο Λιβάια κατάφερε να σκοράρει για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι και πως λόγω της εκπληκτικής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται βάζει ευχάριστους πονοκέφαλους στον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η ”tportal.hr” η οποία τονίζει πως ο Κροάτης αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά με τον ερχομό του στην ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει την προσοχή του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Τέλος αναφορά στον Λιβάια κάνει και η ”gol.hr”, η οποία γράφει πως ο Κροάτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ με την οποία έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και να κρατά την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -