Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στην Ολλανδία ο Ίβιτς!

Στην Ολλανδία ο Ίβιτς!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κάνει ταξίδι αστραπή σήμερα στην Ολλανδία για το θέμα του προπονητή ενώ αναμένεται να γυρίσει σήμερα αργά το βράδυ.

Ο Ίλια Ίβιτς θα κάνει συζητήσεις με δύο προπονητές στην Ολλανδία σήμερα με σκοπό να υπάρξει συμφωνία με έναν από τους δύο και η ΑΕΚ να περάσει στην επόμενη μέρα με τον νέο προπονητή στον πάγκο της.

Ακόμα και να υπάρξει συμφωνία πάντως με τον «εκλεκτό» προπονητή του Ίβιτς δύσκολα αυτός θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Aγοράζει την NOVA ο Μαρινάκης

Αποκτάει όλα τα δικαιώματα τόσο της συνδρομητικής τηλεόρασης όσο και της Forthnet.  Περνάει στα χέρια …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com