Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από το μέλλον του Σουδηού χαφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο οποίος φεύγει από την Ένωση και οδεύει προς τη γειτονική Κύπρο.
Μετά από 2 σεζόν στην ΑΕΚ με 59 συμμετοχές και 9 γκολ ο Σουηδός Μουαμέρ Τάνκοβιτς φαίνεται πως είναι με το ενάμιση πόδι σε ομάδα της Κύπρου που έδειξε ενδιαφέρον για την αγορά του.
Όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός θα συνεχίσει στην Κύπρο την καριέρα του καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αμλέιδα ενώ από πέρυσι είχε ήδη χάσει πολύ έδαφος. Ο 27χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής είχε μείνει στην Αθήνα και έκανε προπόνηση στα Σπάτα με τους “κομμένους” από τον Αργεντινό τεχνικό και ο ίδιος αποδέχτηκε πρόταση από Κυπριακή ομάδα με την ΑΕΚ να βρίσκεται σύμφωνη για την παραχώρησή του.

