Στην Βασίλισσα και επίσημα ο Γόντικας!

 Ο Κώστας Γόντικας είναι και επίσημα παίκτης της Βασίλισσας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ  ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου σέντερ Κώστα Γόντικα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.

Ο Κώστας Γόντικας που έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι χθες (31/7), και η  Ένωση κινήθηκε  αμέσως για την απόκτηση του ώστε να κλείσει την τριάδα των σέντερ ενόψει της νέας σεζόν.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

- Advertisement -

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Γόντικα (26 χρ., 2μ.04).

Ο νεαρός αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

 Βιογραφικό του Κώστα Γόντικα:

Ο Κωνσταντίνος Γόντικας γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1994, στο Μαρούσι και έχει ύψος 2μ.04. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και το 2012 πήγε στις ΗΠΑ για λογαριασμό του New York University, όπου και αποφοίτησε. Αγωνίστηκε στη Division 3 του Κολεγιακού Πρωταθλήματος με την φανέλα των Violets και το 2016 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα και την αμέσως επόμενη περίοδο (2018-19) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηφαίστου Λήμνου, όπου σε 14 αγώνες είχε 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του, το Περιστέρι. Σε 18 συμμετοχές ο Γόντικας είχε 3.2 πόντους με 1.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -