Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στήριξη όπως στο θαύμα του Μάη

Στήριξη όπως στο θαύμα του Μάη

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η κάτοχος του BCL, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, πρόκειται να διεκδικήσει την προάσπιση των κεκτημένων της την ερχόμενη περίοδο, μέσα από εντυπωσιακές μάχες, όπως μαρτυρά η κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη.

Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει εξαιρετικά δύσκολους αντιπάλους και χρειάζεται όπως πάντα την στήριξη των οπαδών της, όπως συνέβη και στο θαύμα του «κιτρινόμαυρου» Μάη του 2018 στο ΟΑΚΑ, όταν 20.000 πιστοί της έδωσαν το έναυσμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η «Βασίλισσα» χρειάζεται τους οπαδούς της και στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί, με διακρίσεις και Κύπελλα.

Η διάθεση των εισιτηρίων Aγάπης Διαρκείας συνεχίζεται κανονικά. Η κινητικότητα είναι αυξημένη σε σχέση με την περασμένη περίοδο, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο, ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα προς ικανοποίηση όλων όσοι επιδιώκουν σε ετήσια βάση τη βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι τιμές είναι ακόμη πιο προσιτές, και χαμηλότερες, μέχρι και 50% σε κάποιες περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ Β.C. πρέπει να «εξαργυρώσει» τα τρόπαια, που κατέκτησε με την σταθερή αφοσίωση και αγάπη των οπαδών της. Εκείνων – που όπως ξαναγράψαμε – έδωσαν διαπιστευτήρια στο πιο επιτυχημένο Φάιναλ Φορ της Ιστορίας, και για το οποίο όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε.

 Διαβάστε λεπτομέρειες εδω

Σχετικά με Βαλάντης Αλεξούδης

Βαλάντης Αλεξούδης
Ο Βαλάντης είναι γεννημένος το 1998, μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Έβρο. Σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία, καθώς αυτό ήταν το όνειρο του. Ασχολείται με την κιτρινόμαυρη "καψούρα" του από πολύ μικρός και αποφάσισε να ενταχθεί στο ΑΕΚPASSION, ώστε να συμβάλει δυναμικά στην έγκυρη κιτρινόμαυρη ενημέρωση.

Ελέγξτε επίσης

Ραντεβού στα Σπάτα η ORIGINAL

Ανακοίνωση, μέσω facebook, από την ORIGINAL. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ έδωσε ραντεβού ώστε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com