Αρχική / Αρχική Σελίδα / Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Μάκης Αγγελόπουλος για το συμφωνητικό παραχώρησης

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Μάκης Αγγελόπουλος για το συμφωνητικό παραχώρησης

Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας σήμερα προσπαθεί να θέσει σε τελική ευθεία το έργο του γηπέδου της ΑΕΚ στα Λιόσια.

Από σήμερα θα αρχίσουν οι επαφές των δύο πλευρών για να συνταχθεί και να υπογραφεί το συμφωνητικό παραχώρησης. Μαζί με το Μάκη Αγγελόπουλο βρίσκεται ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν παρευρίσκεται στη συνάντηση καθώς η παρουσία του δεν κρίνεται απαραίτητη. Ο κ. Αγγελόπουλος με τους συνεργάτες του θα έρθουν σε επαφή με την πρόεδρο του ΣΕΦ (στο οποίο υπάγεται και το κλειστό των Λιοσίων), τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και άλλα στελέχη που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Επειτα, θα υπάρξει και η απαιτούμενη διαδικασία παράδοσης/παραλαβής της έκτασης από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το σχέδιο Αγγελόπουλου, η ΑΕΚ θα δημιουργήσει ένα γήπεδο στολίδι και μια «κιτρινόμαυρη» πολιτεία, που θα στεγάσει όλο το μπάσκετ και τμήματα της ερασιτεχνικής.

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη χορηγική συνεργασία Ερασιτεχνικής με Winmasters

Σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε μέρος το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com