Στο Λος Άντζελες ο Πινέδα ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής Μεξικού

Ο Μεξικανός μέσος του «Δικεφάλου» βρίσκεται στην Καλιφόρνια εκεί όπου θα λάβει χώρα ο ημιτελικός Μεξικό-Καναδάς για το Concacaf Nations League.

Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε για ακόμη μια φορά από την Εθνική Μεξικού και τον προπονητή Χαβιέ Αγκίρε και θα συνεισφέρει με τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια που θα κάνει το Μεξικό για να κατακτήσει το Concacaf Nations League.

Ο 28χρονος μέσος της ΑΕΚ πριν από λίγη ώρα έφτασε στο Λος Άντζελες μαζί με άλλους Μεξικανούς παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα. Οι «τρικολόρ» βρίσκονται στην περιοχή της Καλιφόρνια και προετοιμάζονται για τον ημιτελικό με τον Καναδά στις 20 Μαρτίου στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες. Εφόσον το Μεξικό προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Καναδάς στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο στις 23 του ίδιου μήνα.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -