Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Στο πλευρό της ΠΑΕ η Βασίλισσα με ανακοίνωση

Στο πλευρό της ΠΑΕ η Βασίλισσα με ανακοίνωση

Η ΚΑΕ προχώρησε σε ανακοίνωση στήριξης προς την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα έζησε στη Τούμπα

Η Βασίλισσα, εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην ποδοσφαιρική ομάδα, για όσα έζησε στην Θεσσαλονίκη, στην οποία αναφέρει:

Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την απόλυτη στήριξή της προς την ΑΕΚ ΠΑΕ, στις όποιες ενέργειές της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνει αλληλέγγυα με την πολιτική ευθύνης, που ακολουθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όσα είδε σοκαρισμένη όλη η υφήλιος από τον τηλεοπτικό δέκτη προκαλούν την οργή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Είναι αυτονόητο, ότι στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού.

Θέλουμε να ευχηθούμε στη Διοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για πλήρη δικαίωση και ευελπιστούμε όπως τα αρμόδια όργανα σπεύσουν για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία εκείνων, που διασαλεύουν την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας σε μια ευνομούμενη Πολιτεία.

Κατ΄επέκταση ευχόμαστε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθληματικού τίτλου. Διότι αποτελεί κοινή παραδοχή, φίλων και αντιπάλων, ότι εντός του αγωνιστικού χώρου είναι κατά την τρέχουσα περίοδο η καλύτερη ομάδα.

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Νίκη 94-93 για την ΑΕΚ μετά απο 2 παρατάσεις

Μετά από 2 παρατάσεις κατάφερε τελικά να επικρατήσει η ΑΕΚ επί της Νύμπουργκ στην Τσεχία …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com