Στο… ρελαντί οι «Μάγκες» με Δράμα

Εύκολη νίκη για την Ένωση απέναντι στην ομάδα της Δράμας με 39-16.

Η ΑΕΚ επικράτησε σε ένα άνετο απόγευμα της Δράμας με 39-16 και πέτυχε την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Η Ένωση δεν χρειάστηκε να… κουραστεί για να φτάσει στη νίκη και να συνεχίσει το σερί της, παίρνοντας ακόμη ένα δίποντο ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ματς:

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού δεν είχαν… αντίπαλο από την αρχή του αγώνα, αφού πήραν άνετα το προβάδισμα (6-1) και έδειξαν ποιός είναι το… αφεντικό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να… ακολουθήσουν τους «κιτρινόμαυρους» και όταν εκείνοι έριξαν κάπως την απόδοσή τους κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, κατάφεραν να μειώσουν τον δείκτη του σκορ (12-9). Παρόλα αυτά, η Ένωση δεν… πτοήθηκε και συνέχισε δυνατά φτάνοντας το σκορ στο 15-9 και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

- Advertisement -

Στην επανάληψη, ο «Δικέφαλος» συνέχισε να κυριαρχεί ανεβάζοντας περισσότερο την απόδοσή του με την διαφορά να φτάνει στο +10 πλέον (19-9). Από εκείνο το σημείο και μετά, η Δράμα… παραδόθηκε πια, αφού έμοιαζε ακατόρθωτο να ακολουθήσει τον ρυθμό των «κιτρινόμαυρων» που έφτασαν εν τέλει τον πίνακα του σκορ στο 39-16 σημειώνοντας μια επίσης εύκολη επικράτηση.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -