Στο στόχαστρο των οπαδών ο Μελισσανίδης (pics)

Ο κόσμος της ΑΕΚ “βράζει” και δεν δέχεται να βλέπει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση πόσο μάλλον, λίγο πριν μπει η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» Έτσι η Original 21 πήρε την κατάσταση στα χέρια της όπως έχει κάνει πολλές φορές, με πανό και μήνυμα προς τον Μελισσανίδη. 

O κόσμος της ΑΕΚ έχει βαρεθεί να βλέπει έλλειψη στο ρόστερ, έλλειψη στη διοίκηση, έλλειψη στον πάγκο, έλλειψη στις ιδέες, έλλειψη στη νοοτροπία και χιλιάδες άλλα, που μπορούν να γραφτούν με τις ώρες. Ο κύριος υπεύθυνος σε όλο αυτό σύμφωνα με τον κόσμο, είναι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Με τον 69χρονο μεγαλοεπιχειρηματία, τα έχουν βάλει πολλές φορές καθώς είναι αυτός που έχει στα χέρια του την ΑΕΚ αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ όμως διέγραψε τα χρέη της, βγήκε champions league, κατέκτησε το πρωτάθλημα και ετοιμάζει πυρετωδώς το γήπεδο της. Αλλά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, έχει κάνει πολλά λάθη. Με επιλογές ανθρώπων άσχετων με την ΑΕΚ, με βεβιασμένες κινήσεις σε προπονητές και παίκτες, με λάθος σχεδιασμό από το Καλοκαίρι. Με τις κουραστικές καταστάσεις των ανανεώσεων συμβολαίων η αγορές παικτών. Οι κινήσεις που μικραίνουν την ΑΕΚ είναι αυτές και άλλες πολλές που έγιναν τελευταία χρόνια. Μια από αυτές είναι το γεγονός ότι δεν έχτισε πάνω στο τελευταίο πρωτάθλημα και απλά πέρασε σαν πυροτέχνημα.

Κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί πανό στο γήπεδο με στόχο την ΠΑΕ ΑΕΚ, και την διοίκηση της ομάδας όποια και αν ήταν αυτή. Ο Μελισσανίδης όπως θα δείτε έχει μπει και άλλες φορές στο στόχαστρο των οργανωμένων. Με αφορμή λοιπόν το νέο πανό που δημιούργησε η Original 21, θυμηθήκαμε άλλα πανό με παρόμοια μηνύματα. Σήμερα το μεσημέρι 100 οπαδοί της Ένωσης μπήκαν στο γήπεδο που βρίσκεται υπό κατασκευή, και σήκωσαν πανό που έγραφε: «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραίνεις, εδώ δεν είναι Ιωνικός, τι δεν καταλαβαίνεις;». Εκτός από αυτό η Original 21 έκανε μια ανάρτηση με το πανό και την εξής λεζάντα: «Η ΑΕΚ είναι ο λαός της…και ο λαός της βράζει, πονάει…απαιτούμε σε αυτά τα τείχη να βλέπουμε την ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε! Τι δεν καταλαβαίνεις; » Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ

- Advertisement -

Ενώ κάποιες άλλες φορές που η Original 21 έστειλε μήνυμα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν όταν μοίρασαν το 2009 φέιγ βολάν έξω από το γήπεδο, με το μήνυμα: “Λαέ της ΑΕΚ το ποτάμι φούσκωσε… Δεν υπάρχει τίποτα να σταματήσει την οργή σου, για την κατάντια της ομάδας μας… Μόνο με τη συμμετοχή σου θα σταματήσει η κατρακύλα. Θυμήσου ότι μόνο εσύ είσαι ο βασικός αιμοδότης της ΑΕΚ. Απαίτησε λύση για μια ΑΕΚ καθαρή, τίμια και δυνατή. Κανείς δε θα σου δώσει αν δεν απαιτήσεις… Μια ΑΕΚ που δεν σου θυμίζει τίποτα από την πραγματική ΑΕΚ. Το μοναδικό σημείο αναφοράς είναι ο κόσμος… Είσαι εσύ… Λύση τώρα!
Υ.Γ.: Η μοναδική μάχη που χάνεται είναι αυτή που δε δόθηκε ποτέ”. Μάλιστα υπήρχε και πανό στις κερκίδες που έγραφε με τα αρχικά της Α.Ε.Κ.: “Ανύπαρκτοι αμέτοχοι – Εμπαίζουν ευτυλίζουν – Κονταίνουν καταστρέφουν”. Όλα αυτά σε περίοδο του Ντέμη Νικολαϊδη στο τιμόνι της ομάδας.

Ακόμα μια φορά που η Original 21 βγήκε μπροστά και πήρε θέση για κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν όταν έστειλε στεφάνι στον Μάκη Ψωμιάδη για το θάνατο του. Η κίνηση της ΠΑΕ δεν βρήκε σύμφωνη την Original 21 η οποία στον αγώνα με την Ξάνθη το 2016 έβαλε ένα πανό που έλεγε: «Η ΠΑΕ συγχωρεί, ο λαός της ΑΕΚ ποτέ!».

Ενώ μια ακόμα φορά που συλλέξαμε για τα πανό των οργανωμένων της ΑΕΚ, ήταν αυτό στον αγώνα της Ένωσης στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα υπό παγετό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στο στόχαστρο των οπαδών, καθώς η ομάδα τότε δεν βρισκόταν σε καθόλου καλό φεγγάρι. Έτσι το πανό πήρε μπάλα και τους παίκτες, υπενθυμίζοντας και το λάθος σχεδιασμό που έγινε εξαρχής. Το πανό έλεγε:  «Παίκτες λαχεία, ομάδα παρωδία… Παραμύθι ερχόμαστε». 

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -