Σύμφωνα με δημοσίευμα φαίνεται πως είναι… ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μηνά Λυσάνδρου στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μηνά Λυσάνδρου φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ, καθώς εκτός από προπονητή και ποδοσφαιριστές, θεωρείται πιθανότατο ότι θα υπάρξουν προσθήκες και σε στελεχιακό επίπεδο εντός της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Την εν λόγω είδηση δημοσίευσε το Dikisports, το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει ότι στο τραπέζι για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει πέσει το όνομα του άλλοτε παράγοντα της ομάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση έχει μείνει κενή έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Κοσμά, με το δημοσίευμα πάντως να ξεκαθαρίζει ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του για ένα τόσο νευραλγικό πόστο.