Αρχική / AEKPASSION / Στο βάθος κήπος

Στο βάθος κήπος

Παρουσιάστηκε σήμερα ο Μαροκινός Νορντίν Αμραμπάτ με φόντο την Αγιά Σοφιά, όπως κι ο Σέρχιο Αραούχο, όπως και οι νέες φανέλες….

Είναι γεγονός ότι από την ημέρα του αποκλεισμού από τη Βελέζ και μετά, ο μέσος ΑΕΚτζής βρίσκεται σε μία κατάσταση σύγχυσης. Δεν ξέρει αν πρέπει να φωνάξει, αν πρέπει να κλάψει, αν πρέπει να κάνει υπομονή, αν….αν….αν!

Τα φιλικά γίνονται με άκρα μυστικότητα(!) και σαν αποτέλεσμα δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τη δουλειά που γίνεται από τον Μιλόγεβιτς. Που σίγουρα γίνεται.

Βλέπουμε να έρχονται έστω κι αργά κάποιες προσθήκες στο ρόστερ, έστω κι αν δεν είναι από αυτές που ξεσηκώνουν τους οπαδούς, έστω κι αν οι παίκτες είναι μιας κάποιας ποδοσφαιρικής ηλικίας, έστω κι αν κανονικά ήταν να αρχίσει το πρωτάθλημα το ερχόμενο ΣΚ (21,22/8) και ακόμα υπάρχουν σημαντικά κενά και εκκρεμμότητες για πιθανές αποχωρήσεις.

Τι μένει λοιπόν για να ελπίζουμε ή να περιμένουμε κάτι; H Αγιά Σοφιά! Σε αντίθετη περίπτωση το κλίμα δεν θα ήταν τόσο υποτονικό. Δεν θα υπήρχε αυτή η αδιαφορία και η ανεκτικότητα. Η προσμονή του νέου γηπέδου συντηρεί την ελπίδα!

Γι’αυτό και επικοινωνιακά το χειρίζονται πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι, βάζοντας τους νέους παίκτες να φωτογραφηθούν με φόντο το περιβάλλον του νέου γηπέδου!

Παλιότερα, υπήρχε σε κάποιες ταβέρνες που δεν ενθουσίαζαν με την είσοδό τους, μία ταμπέλα που ενημέρωνε: ”Στο βάθος κήπος”, για να δείξουν στους πελάτες ότι το μαγαζί διαθέτει και κήπο που δεν φαίνεται από τον δρόμο κι ότι δεν είναι αναγκασμένοι να κάτσουν μέσα στην τσίκνα!

Κάπως έτσι αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Τίποτα ιδιαίτερο αγωνιστικά (και πώς να είναι χωρίς δράση;), τίποτα ιδιαίτερο από μεταγραφές (ξαναζεσταμένα φαγητά και ”εμπειρία” σαν αντίβαρο στις ελλείψεις), καμία κουβέντα για στόχους και γενικά μία παγωμάρα, μία εκνευριστική και αδιάφορη στάση.

Που είναι ο κήπος είπαμε; Στο βάθος φίλοι μου…

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

ΑΕΚ Άργους: Μια υπέροχη αλλά αδικημένη ομάδα

Ο Κυριάκος Χήνας γράφει στο AEKPASSION για την ΑΕΚ Άργους, μια ομάδα αδικημένη που αξίζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com