Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Στον αέρα το Final 8 του BCL!

Στον αέρα το Final 8 του BCL!

Σύμφωνα με ελληνικό δημοσίευμα όλα είναι «ανοιχτά» για τη διεξαγωγή του Final 8 στην Αθήνα!

Σύμφωνα με το πληροφορίες του sport-fm.gr νέα δεδομένα στην υπόθεση διεξαγωγής του Final 8 για το Basketball Champions League στην χώρα μας φαίνεται πως φέρνει η άνοδος των κρουσμάτων από την πανδημία του κορωνοϊού στο νομό Αττικής, γεγονός που οδηγεί την κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ένωσης δηλώνουν δυσαρεστημένοι καθώς μέχρι πρότινος δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση για παρουσία κόσμου στα γήπεδα την ώρα που σε θέατρα και σινεμά επιτρέπεται κανονικά η παρουσία θεατών. Επιπλέον το κόστος για την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θα είναι δυσβάσταχτο αν δεν επιτραπεί εν τέλει η παρουσία φιλάθλων έστω σε ποσοστό 30% επί της χωρητικότητας του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Σε ότι αφορά τους ανθρώπους της FIBA, αυτοί φαίνεται πως δέχονται πιέσεις από την Ισπανία και την Τσεχία για να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας, ενώ η τελική απόφαση για την πορεία του Final8 της διοργάνωσης αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Έτσι θα διεξαχθεί η Volleyleague Γυναικών της αγωνιστικής περίοδου 2021-2022

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ για το νέο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ. Εγκρίθηκε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com