Στον Αραούχο το έπαθλο “Ευ Αγωνίζεσθαι” του ΠΣΑΤ

Το μεγαλείο ψυχής του επιθετικού της ΑΕΚ αναγνωρίσθηκε και στα βραβεία του Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε το έπαθλο “Ευ Αγωνίζεσθαι” στα βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για την κίνηση του να αφιερώσει στον αδικοχαμένο Άλκη το τέρμα που σημείωσε στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος φορ της Ένωσης βραβεύτηκε πριν από μια εβδομάδα περίπου με το βραβείο Fair Play από τον ΠΣΑΠΠ, για την στάση του, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο και ανέδειξε το μεγαλείο ψυχής ενός σπουδαίο αθλητή και αρχηγού.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -