Στρακόσα: «Αυτές οι νίκες μας δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη»

Όσα είπε ο γκολκίπερ της Ένωσης έπειτα από τη νίκη (0-1) της ΑΕΚ στην έδρα της Φιορεντίνα για τη League Phase του UEFA Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Στρακόσα στην COSMOTE TV:

«Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά. Ειχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Πρεσάραμε ψηλά. Δεν αφήσαμε τη Φιορεντίνα να μας πιέσει. Εξαιρούμε τα κόρνερ. Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και δεν θέλουμε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Αλλάξαμε τον τρόπο που πιέζουμε. Γινόμαστε πιο επιθετικοί κι αυτές οι νίκες μας δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη. Να συνεχίσουμε έτσι. Είναι σημαντική νίκη, αλλά δεν είναι τελειωτική. Είναι πιο δύσκολο παιχνίδι το επόμενο παιχνίδι. Το πιο δύσκολο θεωρώ που έχουμε ως τώρα.

Πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Η έδρα των Τούρκων είναι καλή. Στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι και η 8άδα, αλλά στόχος η πρόκριση.

- Advertisement -

Από αύριο σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Είναι σε καλό μομέντουμ κι αυτοί. Εχουν νέο καλό προπονητή. θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι».

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -