Super 3: «Καλό ταξίδι Μιχάλη…»

Ο σύνδεσμος οπαδών του Άρη εξέδωσε ανακοίνωση για τον δολοφονηθέντα Μιχάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

«Καλό ταξίδι Μιχάλη…

Ήσουν ΑΕΚ σε κάποιο σοκάκι έξω από το γήπεδο σου, όχι απέναντι σε οπαδιλίκι αλλά απέναντι σε ένα πούστικο, υποχθόνιο, συμμορίτικο εργάκι για κάποιες στιγμές δημοσιότητας στο internet εκ του ασφαλούς.

- Advertisement -

Η αγάπη για την ομάδα είναι ένα ένστικτο που δεν περιγράφεται και ένα συναίσθημα που δεν θα αλλοιωθεί ποτέ… Χαμογελαστός ΝΑΙ, λυπημένος ΝΑΙ, παθιασμένος ΝΑΙ , “ανοιγμένος” ΝΑΙ … ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΤΕ.

Καλό ταξίδι Μιχάλη…

Ναι ήσουν ΑΕΚ και έμεινες έξω από το σπίτι σου…

SUPER 3 est. 1988»

Μπάμπης Εγγλέζος
Μπάμπης Εγγλέζος
40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚPASSION. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -