Όλα όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ.
Αύριο στις (21:45) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ για τα play – off του Uefa Europa League και ο Στράτος Σβάρνας μίλησε μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα, στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας στη συνέντευξη τύπου:
«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, γιατί σε τέτοιο επίπεδο, κανένα λάθος δεν συγχωρείται. Για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι. Αν ο καθένας μας είναι συγκεντρωμένος, θα πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης.
Για το αν η βάση για την ΑΕΚ είναι η καλή αμυντική λειτουργία: «Όταν κερδίζει η ομάδα, ειδικά με το μηδέν παθητικό, αποκτάμε, ιδίως εμείς οι αμυντικοί, αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά δεν αφορά μόνο την άμυνα αυτό. Αφορά όλη την ομάδα. Όλη η ομάδα πρέπει να παλέψει. Πρέπει να τρέξει, για να έρθει το μηδέν στην άμυνα».
Αν χρωστούν κάτι στον κόσμο;
«Σίγουρα χρωστάμε μία χαρά στον κόσμο, αλλά και στον εαυτό μας. Και με τον χαμένο τελικό, αλλά και πέρυσι που αποκλειστήκαμε. Σαν να αδικήσαμε τον εαυτό μας. Κάθε παίκτης πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος. Συγκεντρώνεσαι παραπάνω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν έχει πολλή δουλειά ο προπονητής πάνω σε αυτό. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την πρόκριση».
Πώς περιμένουν οι παίκτες το ματς;
«Το περιμένουμε πώς και πως. Όλοι θέλουμε να μπει η ομάδα στους ομίλους. Είναι ευκαιρία και για εμάς να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο. Και για την ομάδα και τη χώρα. Συζητάμε πολύ αυτό το ματς. Θα δώσουμε και την ψυχή μας μες στο γήπεδο».
Δείτε το βίντεο:

