Τα χρόνια πολλά στον Ζίγκα Λάτσι

Σημαντική μέρα η αποψινή για τον παίκτη της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι, καθώς κλείνει τα 19 του, με την ΠΑΕ ΑΕΚ βέβαια να στέλνει τις ευχές της. 

Ο Σλοβένος παίκτης της ΑΕΚ, κλείνει τα 19 του σήμερα, γεννημένος το 2002. Ο Ζίγκα Λάτσι, αγωνίστηκε στις ακαδημίες των Λάφτα Νεντάβα , Ντόμπροβνικ, Τρόνι και Μούρα. Στη Μούρα μάλιστα υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ΑΕΚ ήρθε το 2020 και λόγω των εμφανίσεων και των συγκυριών ο νεαρός Σλοβένος κράτησε αρκετές φορές τη θέση βασικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη μέρα αυτή του ευχήθηκε:
“Τα 19 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ζίγκα Λάτσι . Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και κάθε επιτυχία!”

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -