Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Όλες οι πληροφορίες για την καταστάση που βρίσκονται οι τραυματισμένοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. 

Δευτέρα 19/10 θα είναι η ημέρα της οριστικής επιστροφής του Κώστα Γαλανόπουλου στο κανονικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, ο διεθνής μέσος θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων στα Σπάτα από Δευτέρα και θα τεθεί αυτομάτως στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα. Εννοείται, πως μετά, είναι στο χέρι του Ιταλού τεχνικού να κρίνει πόσο έτοιμος είναι ο Γαλανόπουλος από άποψη ρυθμούς καθώς υπάρχει μεγάλη αποχή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα, ο Εμάνουελ Ινσούα σήμερα έκανε εντατική θεραπεία στα Σπάτα, ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και με δεδομένο πως δεν αισθάνεται καμία ενόχληση πλέον θα είναι διαθέσιμος για την μάχη της Πέμπτης με την Μπράγκα στην Πορτογαλία. Επίσης ο Μιχάλης Μπακάκης μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα και θα είναι έτοιμος για τα Γιάννενα, οι Γκαρσία-Σιμάνσκι ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και μετρούν αντίστροφα ενώ και ο Αντρές Σιμόες πάει πολύ καλά και βρίσκεται σε φάση επανόδου.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Kαρέρα: «Η ομάδα υπέφερε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα»

Oι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα έπειτα από την νίκη με τον ΠΑΣ.  Ο Μάσιμο Καρέρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com