Αρχική / AEKPASSION / Τα διαχρονικά «κανόνια» της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Τα διαχρονικά «κανόνια» της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Μετά τους τέσσερις Τιτάνες της ιστορίας της ΑΕΚ που τοποθετούνται στους πυλώνες της Αγία Σοφίας, σειρά παίρνουν οι κανονιέρηδες της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκέφτεται να τιμήσει και τους μεγάλους γκολτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο. Πρόκειται για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη για την τοποθέτηση σε συγκεκριμένο μέρος του γηπέδου, φωτογραφιών των διαιτητών που κατά καιρούς έχουν εγκληματήσει εναντίον της ομάδας.

Οι εκπλήξεις που αφορούν το νέο γήπεδο συνεχίζονται και κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιο ξεκάθαρο ότι η Αγιά Σοφιά, θα είναι ένα γήπεδο που όμοιό του δεν θα υπάρχει στον κόσμο όλο. Stay tuned…

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Κορομηλάς!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Κορομηλάς, ο επί σειρά ετών φροντιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com