Αρχική / AEKPASSION / Τα είπαν για τα «μεταγραφικά» ζητήματα Αγγελόπουλος – Παπαθεοδώρου

Τα είπαν για τα «μεταγραφικά» ζητήματα Αγγελόπουλος – Παπαθεοδώρου

  Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και ο κόουτς της «Βασίλισσας» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, είχαν συνάντηση με το κεντρικό θέμα στης συζήτησης τους να είναι τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, είχαν συνάντηση όπου το κεντρικό τους θέμα ήταν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και την ενίσχυση που χρειάζεται στα γκαρντ.

Ενώ στη κουβέντα μεταξύ των δύο άντρων συζήτηση έγινε κουβέντα και για το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου που υπήρξε στο εσωτερικό της ομάδας ώστε να βρεθεί λύση, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η ευκαιρία του Ανσαριφάρντ να επιστρέψει στο σκοράρισμα

Ο Ιρανός έχει μείνει 9 παιχνίδια χωρίς γκολ και πλέον στην κορυφή των σκόρερ μοιράζεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com