Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τα εισιτήρια είναι σε κυκλοφορία και μας περιμένουν!

Τα εισιτήρια είναι σε κυκλοφορία και μας περιμένουν!

Στην διάθεση του κόσμου είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ελλάδος ΑΕΚ και της Βίντι στην Βουδαπέστη το βράδυ της Τετάρτης 22/08/2018 στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Δειτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Vidi – AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr, από τώρα έως και τη Δευτέρα 20/08 στις 13:00.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας

Για την αγορά του εισιτηριου σας πατήστε εδώ

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Πολύ φτωχό ακόμη το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η φάση των ομίλων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και αν και νωρίς, τα συμπεράσματα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com