Tα ιστορικά εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού (vid)

Η κάμερα του AEK TV βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που στεγάζεται στο νότιο κτίριο του γηπέδου της ΑΕΚ δεν είναι πια ένας διακαής πόθος της ομάδας μας και προσωπικά του διοικητικού της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά πραγματικότητα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, σε μια λαμπρή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Κιβωτού της Ρωμιοσύνης», που μέσα της διαφυλάσσει, με στόχο να κρατήσει ζωντανές για πάντα, τις μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες και τα βιώματα κάθε Έλληνα πρόσφυγα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ ευλόγησε το Μουσείο και στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης έκοψε την κορδέλα, με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη ξενάγηση στους χώρους του.

- Advertisement -

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμές από την εκδήλωση…

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -