Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τα κίτρινα γιλέκα….

Τα κίτρινα γιλέκα….

Πασίγνωστο πλέον, το κοινωνικό κίνημα που έχει κατακλύσει την Γαλλία…

Το παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί πέρα από τις διεκδικήσεις του, με ιντριγκάρει πολύ το όνομα και το χρώμα, κακά τα ψέμματα…. Εδώ, στην Ελλάδα, τι θα μπορούσαν να κάνουν τα κίτρινα γιλέκα; ειλικρινά δεν ξέρω….

Έχουν αλλάξει πολύ οι Έλληνες, έχουν μεταλλαχθεί σε πλάσματα φοβικά, ανασφαλή, με την επικρατούσα λογική του στυλ” ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα”…

Πάντως, ένας τομέας που θα ήταν χρήσιμα τα κίτρινα γιλέκα, είναι ο Αθλητισμός… Και ειδικότερα το ποδόσφαιρο… Ο κακός χαμός γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο, με τις διαιτησίες, αλλά και γενικότερα, με τα σύνθετα πειθαρχικά όργανα και τις αποφάσεις τους, με τα απίστευτα ΜΜΕ, με την Σούπερ Λίγκα του γνωστού και μη εξαιρετέου Γενικού Διευθυντή, της περίφημης ΕΠΟ, με τις επικές ανακοινώσεις, μετά από κάθε πρόβλημα που δημιουργείται….

Όπως ας πούμε, με τα εντυπωσιακά πανό ή μπάνερς ή σημαίες, με τους μαύρους ήλιους, στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής… Η ΕΠΟ, η οποία ξεχωρίζει από τις άλλες Ομοσπονδίες, γιατί επικαλείται πάντα το αυτοδιοίκητο της, μέσα από τον μπαμπούλα της ΟΥΕΦΑ….

Κάτι, που οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες, δεν το επικαλούνται αν και ισχύει… Εδώ λοιπόν, θα είχαν πολύ δουλειά τα κίτρινα γιλέκα, κατά την ταπεινή μου άποψη…

Θα μου πείτε, εσύ ρε φίλε, ένας σουλατσαδόρος είσαι, πού τον έμαθες τον Αθλητισμό και έχεις και άποψη; E κάτι ξέρουμε και εμείς από Αθλητισμό, οι φτωχοί σουλατσαδόροι…. Και ας μην είμαστε σύμβουλοι της ΕΠΟ….

Κίτρινα γιλέκα λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Όλα καλά για τον Μπακάκη

Τέλος καλό, όλα καλά με το χειρουργείο στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί ο διεθνής αμυντικός …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com