Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Τα κορίτσια του πόλο της ΑΕΚ για την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Τα κορίτσια του πόλο της ΑΕΚ για την Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Οι οικογένειες μέσα στο lockdown είναι μαζί, και αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Η ενδοοικογενειακή βία πάντα υπήρχε με αποκορύφωμα την περίοδο Μάρτιος-Μάϊος 2020 που καταγράφηκαν 1.103 καταγγελίες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Το πιο σημαντικό είναι πως τα περιστατικά δεν είναι μόνο αυτά που φτάνουν στην στα “αυτιά της Αστυνομίας” και στους αρμόδιους φορείς, αλλά εκείνα που δεν ακούγονται και παραμένουν στο σκοτάδι.

Σήμερα είναι Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Όλες οι γυναίκες ενωμένες έχουν φωνή. Οπότε αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μιλήσει! STOP στη βία κατά των γυναικών! Αυτό είναι που φωνάζουν και οι γυναίκες του τμήματος πόλο της ΑΕΚ. Με τις Τσουρή, Πρωτοπαπά, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου και Αηδονοπούλου.

ΥΓ: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Πολλές και σημαντικές μεταγραφές στην ποδηλασία!

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έκανε μια επένδυση για το μέλλον στο άθλημα της ποδηλασίας. Με το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com