Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τα «θέλω» της Μπεϊτάρ βάζουν εμπόδια στην ΑΕΚ!
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Τα «θέλω» της Μπεϊτάρ βάζουν εμπόδια στην ΑΕΚ!

Ο Λιβάι Γκαρσία αν μη τι άλλο, κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη θέση του αριστερού εξτρέμ. 

Η πρόθεση της ΠΑΕ να αγοράσει το υπόλοιπο 40% των δικαιωμάτων του (είχε αποκτήσει το καλοκαίρι το 60% για 2,2 εκατ. ευρώ) είναι δεδομένη, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι εργαλείο για την ομάδα. Τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και αποδίδει ολοένα και καλύτερα δεν υπάρχει λόγος η ΑΕΚ να μην κάνει κίνηση αγοράς στο 100% ακόμα και να κρατήσει η Μπεϊτάρ ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο αυτά θα ήταν σε ένα ιδανικό σενάριο. Η ομάδα της Ιερουσαλήμ δεν θέλει να παραχωρήσει ακόμα το υπόλοιπο ποσοστό του παίκτη.

Ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μοσέ Χογκ, παρότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την «Ένωση», δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τα υπόλοιπα δικαιώματα του 23χρονου εξτρέμ από το Τρινιντάντ. Αυτό συμβαίνει γιατί βλέπει, πως έχει να κερδίσει περισσότερα από τον παίκτη στην πορεία. Με τις εμφανίσεις του και το ενδιαφέρον των Ευρωπαϊκών συλλόγων να είναι βέβαιο, ο Λιβάϊ Γκαρσία βλέπει αύξηση στην χρηματιστηριακή του αξία. Το πρόβλημα για την ΑΕΚ ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το γεγονός πως αν δεν καταφέρει να αποκτήσει τα δικαιώματα του, θα κοιτάξει ξανά σε μια νέα περίπτωση παίκτη στα αριστερά, ως αντικαταστάτη του Γκαρσία.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Σαββατιάτικες εργασίες στο «Ναό» (vid)

Δείτε τις σημερινές εργασίες (06/03) στην «Αγιά-Σοφιά». Το βίντεο του AEK LIVE MICHELANGELO

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com