Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η εκδήλωση των θυρανοιξίων στο εκκλησάκι του γηπέδου, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και όλης της διοίκησης της Ένωσης.
Στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης και φυσικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.
Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, κ. Γαβριήλ, ο οποίος και μίλησε για την τελετή αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία για έναν άνθρωπο να μπορεί να θεμελιώνει ιερούς ναούς, όπου εκεί τελούνται ιερά μυστήρια με πρώτο της Θείας Ευχαριστίας, τη Θεία Λειτουργία.
Σήμερα λοιπόν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο αγαπητός Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας διαδραματίσει μία πορεία πόνων, αγώνων, κρίσεων μα πάνω απ’ όλα επιμονής, πίστεως και θάρρους, ολοκλήρωσε την κατασκευή του χώρου αυτού, του ιστορικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΚ, φέρνοντας στον χώρο αυτό τρόπαια, νίκες, υπερηφάνεια, καμάρι.
Θέλω, λοιπόν, να πω στον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι είναι άξιος, να του δίνει ο Θεός δύναμη και ελπίδα και να θυμάται πάντα ότι αυτό που ξεχωρίζει στην ΑΕΚ είναι η σχέση με τον Θεό, με την Εκκλησία.
Ο συμβολισμός είναι μεγάλος. Ο χώρος αυτός αποκτά μία ιερότητα. Να είστε όλοι ευλογημένοι. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε. Να τιμούμε την ΑΕΚ μας. Άξιος πρόεδρε».




