Ταξίδι… χαλάρωσης για τον Χιμένεθ

Στην Ισπανία ο προπονητής του «Δικεφάλου», προκειμένου να πάρει κι αυτός τις… ανάσες του, αυτές τις δύο μέρες.

Ως γνωστόν, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, μετά από το βαρύ πρόγραμμα του Φλεβάρη, το οποίο έφεραν εις πέρας οι ποδοσφαιριστές του, τους έδωσε δύο ημέρες ρεπό, κι έτσι θα επιστρέψουν στα Σπάτα από την Τετάρτη.

Το συγκεκριμένο 2ήμερο, εκμεταλλεύτηκε και ο ίδιος, που ταξίδεψε για την πατρίδα του, με σκοπό να δει τους δικούς του ανθρώπους, περνώντας λίγο χρόνο μαζί τους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, έτσι ώστε να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -