Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Τελευταία προειδοποίηση της ΠΑΕ προς υποψήφιους εκδρομείς…

Τελευταία προειδοποίηση της ΠΑΕ προς υποψήφιους εκδρομείς…

Μέχρι και αύριο στις 13:00 θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη, εισιτήρια με τον γνωστό ηλεκτρονικό τρόπο. 

Σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Τμήματος εισιτηρίων όπως αναρτήθηκε στο site του συλλόγου:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ  υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα MOL VIDI – AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr και το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως και ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 13:00.

Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι στη Βουδαπέστη δεν θα είναι δυνατή η πώληση εισιτηρίων παρά μόνο η διάθεσή τους σε όσους το έχουν αγοράσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι αύριο στις 13.00 και έχουν τυπώσει την ειδοποίηση που λαμβάνουν στο mail τους μετά την αγορά.
Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Δύναμή σου, ο λαός σου (vids)

Ο κόσμος της, ήταν και πάλι εκεί, στο καθήκον του. Ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ χθες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com